Economic, Stiri Brasov

Proprietara Bistro de l’Arte va deschide un restaurant unde se va mânca în picioare. „La Varice” este o idee inspirată dintr-un vechi local de pe strada Republicii

Antreprenoarea Oana Irina Coantă va investi 20.000 de euro într-un nou concept de restaurant. „La varice” își are originea într-un local vechi de pe strada Republicii unde oamenii puteau mânca sandwichuri stand în picioare. „Cineva s-a gândit să îi spună La Varice, deși el se chema La Minut, tocmai pentru că nu avea scaune”, a explicat antreprenorarea care are în background succesul obținut cu Bistro de l’Arte.

Am spus mereu că dacă mai deschidem ceva, o să fie un loc mic, francizabil, cu sandvichiuri din pită bună umplute cu altceva decât banalele șunci industriale și cașcavaluri triste”, a spus antreprenorarea.

Localul va fi amplasat pe strada George Barițiu, în locul unei foste cofetării, și va fi deservită de 4 – 5 angajați.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pacat de denumire, in rest produsele si ce face DOamna Coanta acolo sunt minunate dar nu cu as aun nume. Mai bine lasa tot “La MInut”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*