Social, Stiri Brasov

O brașoveancă, prima învățătoare condamnată la închisoare pentru că și-a terorizat elevii

Justiţia braşoveană îi uimeşte până şi pe avocaţi! După ce o familie săracă din Fişer a reuşit să se bată cu succes cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, acum, Tribunalul pentru Minori şi Familie a dat o decizie care i-a surprins până şi pe avocaţii copiilor implicaţi. În urmă cu mai bine de doi ani, o învăţătoare din Braşov era acuzată de mai mulţi părinţi din clasă că le terorizează copiii şi are un comportament total neadecvat pentru o instituţie de învăţământ. Deşi nimeni nu credea, învăţătoarea a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu amânarea executării! Mai mult, fosta învăţătoare este obligată să plătească sume importante drept daune materiale şi morale foştilor săi elevi, anunță BZB.
În februarie 2017, BZB dezvăluia înregistrări făcute în timpul orelor de curs la clasa învăţătoarei Eugenia Dobrescu. Aceasta nu numai că îi jignea pe elevi, dar i-a şi agresat fizic şi i-a umilit în faţa colegilor. Întreg comportamentul fostului cadru didactic a fost unul scandalos, mai ales că înregistrările au fost făcute timp de mai multe luni şi demonstrau că acest comportament al învăţătoarei nu era unul izolat, ci unul permanent.

Citiți întregul articol aici

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Violeta Berea

    Sa speram ca s-a creat un precedent pentru multele cazuri, care exista in jurul nostru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*