Stiri Brasov, Timp liber

„Proștii sub clar de lună”, piesă de teatru la Kruhnen Muzik Halle

În data de 23 aprilie, de la ora 20.00, pe scena clubului Krunhnen Muzik Halle din Brașov se va juca, pentru prima oară în orașul de la poalele Tâmpei, piesa de teatru „Proștii sub clar de lună”. Doritorii vor putea avea posibilitatea de a-i urmări interpretând pe marii actori Mihai Bica (Gogu), Gabriel Costea (Emilian), Gabriela Butuc (Clementina) și Claudiu Suliman (Ortansa) într-o avanpremieră teatrală glamour: Colecția vară-vară-primăvară de Proști sub clar de lună – by Mazilu.

Proștii sub clar de lună, aduși la zi printr-o inovatoare punere în scenă, care creează lumea în care trăim, sunt expuși în lumina crudă a reflectoarelor, ca la o prezentare de modă, în baia de muzici specifică fiecărui personaj în parte. Fițele occidentale ale personajelor sunt redate regizoral în stil comic-grotesc-glamour. Ele adoptă fără nicio reținere stiluri de comportamente din filme, seriale TV sau reclame, prostia omenească autohtonă descindând din mitocănia care aspiră la standarde occidentale. Regia este semnată de Alina Hiristea, costumele de Alexandra Dumitriu, editararea video de Iulia Pană, iar adaptarea scenică de Radu Aldulescu. Prețul unui bilet ajunge la 25 de lei.

Teodor Mazilu este unul dintre cei mai actuali dramaturgi, creator al unor personaje care se regăsesc în fauna lumii de astăzi, cu toate hibele ei, printre care se numără snobismul, ridicolul, egoul exacerbat, spiritul gretar, cinismul, corupția, superficialitatea crasă socială și în viața de cuplu. A avut o perioadă în care a publicat colecții de nuvele și romane, însă ceea ce îl caracterizează este teatrul său, adesea asemănat cu cel al lui Caragiale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*