Stiri Brasov, Timp liber

„Il Trovatore”, „Faust” și „Madama Butterfy”, luna viitoare, la Opera Brașov

Opera Brașov a anunțat o serie de spectacole inedite pentru luna viitoare a acestui an. Printre acestea se numără „Silvia”, „Il Travatore”, „Les Petits Reins”, dar și unul dedicat copiilor, „Cocoșelul Neascultător”. 

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18.30, în Sala Operei va avea loc opereta „Silvia” de E. Kálmán. Din distribuția acesteia vor face parte Mădălina Bourceanu, Alina Ichim, Gabriela Hazarian, Alexandru Aghenie, Liviu Iftene, Nicolae Zaharia, Lorand Cristian, Paul Tomescu, Ștefan Schuller, Mugur Curelaru. Dirijor va fi Mircea Holiartoc, iar de regie se va ocupa Anda Tăbăcaru. Prețul biletelor este de 25 de lei, respectiv 35 de lei.

„Il Trovatore” („Trubadurul”) de G. Verdi va fi pus în scenă în Sala Operei în data de 11 mai, de la ora 18.30. Din distribuția acesteia fac parte Carmen Topciu, Aurelia Florian (debut), Maria Petcu-Catrina, Cristian Bălășescu (Opera Națională Română Timișoara), Adrian Mărcan, Marian Rește, Claudiu Bugnar. Victor Dumănescu va fi dirijor, iar Anda Tăbăcaru se va ocupa de regie. Prețul unui bilet va ajunge la 25 de lei, respectiv 35 de lei.

Pe 17 mai, de la ora 18.30, Opera „Faust” va avea loc în Sala Operei, din distribuția ei făcând parte Cristina Radu, Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Liviu Iftene, Dan Popescu, Alexandru Aghenie, Lorand Cristian. De regie se va ocupa Cristian Mihăiescu, iar dirijor va fi Mircea Holiartoc. Biletele costă 25 de lei, respectiv 35 de lei.

Baletul pe muzică „Les Petits Riens” de W. A. Mozart se va desfășura în Sala Operei, pe 18 mai, de la ora 17.00. Coregrafia și regia sunt asigurate de Nermina Damian și Edina Popa, iar cei care îi vor încânta pe privitori sunt soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov. Un bilet costă 20 de lei.

În data de 25 mai, de la ora 18.30, în Sala Operei va putea fi urmărită opera „Madama Butterfly” de G. Puccini. Din distribuție fac parte Anda Pop, Asineta Răducan, Mihai Irimia, Valentin Marele, Nicolae Zaharia, Claudiu Bugnar, Marian Rește, Lorand Cristian, Sonia Hazarian, Traian Ichim va fi dirijor, iar Anda Tabacaru se va ocupa de regie. Prețul unui bilet este de 25 de lei, respectiv 35 de lei.

Luna mai se încheie cu spectacolul pentru copii „Cocoșelul Neascultător” de M. Patriciu și G. Marcu cu Irina Iftene, Sonia Hazarian, Anca Panait, Marcel Zănescu, Cristian Dicu, Meda Enăcache, Mihaela Pop, regia fiind semnată de C. Ungureanu. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*