Stiri Brasov, Timp liber

Rețeaua de centre de fitness World Class se extinde la Brașov, în viitorul mall AFI, pe o suprafață de 1.700 mp

World Class anunță extinderea rețelei într-un nou oraș-metropolă, Brașov, o dată cu deschiderea clubului World Class AFI Brașov. Astfel, începând cu 2020, cea mai mare rețea de health & fitness din România va acoperi 7 metropole: București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța și Ploiești, cu un număr de peste 40 de centre de health & fitness, 85.000 de membri World Class și o echipă de peste 700 de experți în sănătate și fitness.

Piața de health & fitness din România este în creștere și se estimează că va continua să crească anual cu 10% în medie până în 2025, fiind una dintre cele mai rapide rate de creștere din Europa. Cifra de afaceri World Class a crescut cu 16% față de anul trecut. Ca parte a planurilor sale de consolidare și dezvoltare strategică, World Class a derulat o analiză a pieței de health & fitness din Brașov și a găsit aici un mare potențial de creștere.

 

Noul club care se va deschide în 2020 va fi amplasat în cel mai mare nou comercial și de divertisment din Brașov, AFI Brașov, un mall care va găzdui 200 de magazine și facilități pentru petrecerea timpului liber, chiar în centrul orașului.

World Class AFI Brașov va acoperi o suprafață generoasă de 1700 de metri pătrați și va cuprinde zone de antrenament functional, cardio și forță, studiouri de aerobic și cycling și echipamente premium de la Technogym. O echipă de specialiști în health & fitness va oferi membrilor o varietate de cursuri de fitness bazate pe concepte originale World Class, precum și programe create de cel mai mare furnizor de fitness din lume, Les Mills. World Class Brașov va fi inclus în categoria de abonamente Bronze și va fi al 39-lea club World Class din rețea.

World Class România, cea mai mare reţea de centre de fitness din ţară, controlată de  fondul de investiţii polonez Resource Partners, a finalizat anul trecut cu afaceri de 27 de milioane de euro, iar pentru acest an ţinteşte afaceri de 33-35 de milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*