Economic, Stiri Brasov

Retailerul polonez de mobile VOX vrea să pătrundă pe piața brașoveană în franciză

Retailerul polonez de mobilă şi decoraţiuni VOX a intrat pe piaţa locală, masterfranciza pentru piaţa din România fiind deţinută de Scandinavian Design House, companie controlată de antreprenoarea Diana Staicu. Ea mai deţine şi alte businessuri în domeniul mobilei şi decoraţiunilor.

Portofoliul Vox include peste 16 colecţii de mobilier şi decoraţiuni adresate bebeluşilor, copiilor, adolescenţilor şi adulţilor, dar şi o gamă bogată de uşi, parchet, şi soluţii pentru acoperişuri şi pervaze. Scandinavian Design House caută parteneri pentru a extinde brandul VOX în franciză în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Constanţa, Braşov. Deocamdată, există un singur magazin VOX în Capitală. Investiţia într-un astfel de magazin se ridică la 50.000-100.000 de euro, iar taxa de franciză se ridică la 10.000 de euro.

„Compania caută investitori entuziaşti, care ştiu să obţină rezultate. Pasiunea pentru vânzări, design şi stil este mult mai importantă decât experienţă în retailul de mobilier”. Compania oferă suport pentru deschiderea magazinului, suport şi training pe toate nivelurile businessului de la vânzări până la montaj şi asamblare, soluţie informatică personalizată de gestionare a activităţii zilnice a magazinului, de la crearea ofertei până la gestiunea stocurilor şi programarea livrărilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*