Stiri Brasov

VIDEO Peste 300 de pomi de pe marginea drumului dintre Râșnov și Zărnești vor fi tăiați

Drumarii brașoveni au început astăzi tăierea arborilor periculoși aflați pe marginea DN73A, între Râșnov și Zărnești. În confromitate cu precizările oficialilor Secției de Drumuri Naționale Brașov sunt vizați peste 300 de arbori iar lucrările necesită și închiderea circulației pentru perioade scurte în următoarele zile. „Am început tăierea de plantație rutieră. Sunt aproximativ 330 de plopi, dar și alte specii, care pun în pericol siguranța circulației, fiindcă am avut cazuri atât de crengi, cât și de pomi căzuți pe partea carosabilă în această zonă. Pe durata lucrărilor, vă rugăm să circulați prudent în zonă și să respectați indicațiile agenților de circulație care dirijează traficul în zonă”, a precizat Horia Stancu, șeful Secției de Drumuri Naționale Brașov.

A început tăierea arborilor periculoși aflați pe marginea DN73A, între Râșnov și Zărnești, în județul Brașov. Sunt vizați peste 300 de arbori iar lucrările necesită și închiderea circulației pentru perioade scurte în următoarele zile. Vă rugăm să circulați prudent în zonă și să respectați indicațiile agenților de circulație care dirijează traficul în zonă.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Luni, 15 aprilie 2019

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Criminali. Mai strica o zona verde.

  2. +300 de arbori periculosi???
    Mai degraba drumari/ oficiu de mediu puturosi si incompetenti. In orice tara civilizata se toaleteaza copacii.
    Se taie doar cei cu putregai si se planteaza in locul lor puieti.

  3. Acei arbori înseamnă BANI. Asta este cel mai important motiv pentru care au fost tăiați! Nu se puteau toaleta ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*