Economic, Stiri Brasov

Trei oferte pentru autobuzele electrice ale Brașovului: polonezi, turci și chinezi

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a primit trei oferte la licitația pentru achiziția a 56 de autobuze electrice de 18 metri pentru orașele Brașov (12 bucăți) și Timișoara (44 bucăți).

Cele trei oferte depuse la licitația MDRAP până la termenul limită din 10 aprilie provin de la importatori israelieni ai autobuzelor BYD din China, turcii de la Bozankaya Otomotiv și polonezii de la Solaris.

MDRAP a lansat pe 8 februarie 2019 licitația pentru cele 56 de autobuze electrice, cu o valoare estimată de 184,5 milioane de lei (38 milioane de euro), fără TVA. Aceasta include pe lângă autobuze şi 56 de staţii de încărcare lentă si 19 de staţii de încărcare rapidă.

Pentru Brașov, însă, este vizată achiziția a 12 autobuze electrice, 4 stații de încărcare rapidă şi 12 stații de încărcare lentă. Valoarea estimată a contractului pentru acest lot este de 39,5 milioane de lei.

NEW KOPEL CAR IMPORT – SHLOMO MOTORS LTD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asocierea BOZANKAYA OTOMOTIV MAK. İML. İTH. VE İHR. A.Ş. – Sileo GmbH, Salzgitter, Germania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLARIS BUS & COACH

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*