Social, Stiri Brasov

Hodor din „Game of Thrones” va mixa la Iron Dragons

Organizatorii festivalului Iron Dragons au anunțat că la evenimentul care va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie pe pista Aeroportului Brașov – Ghimbav și pe aerodromul Ghimbav va mixa și Kristian Nairn, cunoscut pentru rolul Hodor din serialul „Game of Thrones”.

Nairn este DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions. A fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar în timp a devenit un mare fan al celor de la Queen. La vârsta de 14 ani a devenit pasionat de chitară și de atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut. Și-a început cariera muzicală alături de trupe locale și a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artiști precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut și pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaște că atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamează Hodor, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică.

De altfel, el a mixat în 2016 la Untold, în Cluj-Napoca.

În fiecare zi a festivalului, vizitatorii se vor putea bucura de un show aviatic, salturi de agrement cu parașuta, plimbări cu baloane cu aer cald, standuri street food și pentru iubitorii de vin, show de lumini, trenuleț turistic, drone, site surveille, expoziții, zonă de relaxare și standuri de degustare a unor băuturi exclusive lansate pentru prima oară în România. În ultima zi va avea loc un show aviatic de excepție al mult iubitului F16 și MIG 21 Lancer.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, pe terenurile special amenajate, se vor desfășura campionate de fotbal și air soft, cu sprijinul și implicarea Inspectoratului Școlar Județean, numărul de participanți la acest eveniment fiind estimat la 30.000 de vizitatori doar în ziua de 2 iunie.

Având în vedere aploarea evenimentului, pentru facilitarea accesului și bunul mers al evenimentului, Primăria Brașov și Primăria Ghimbav vor pune la dispoziția participanților 2 curse regulate BUS pe rutele Brașov – Aeroport – Brașov și Ghimbav – Aeroport – Ghimbav, taximetre cu tarif prestabilit, trenulețul turistic, zone de parcare păzite special amenajate și zone de parcare VIP.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*