Stiri Brasov

FOTO Serviciul de Urgențe al Primăriei, dotat cu o mașină de intervenție de 554.000 de lei, cu care se va putea ajunge și în zone greu accesibile

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Braşov a fost dotat o autospecială, care va putea fi utilizată pentru aproape orice tip de intervenţie, de la inundații, incendii, alunecări de teren sau pomi care s-au prăbușit. Autospeciala a costat 554.000 lei, iar, în total, SVSU va fi dotat cu trei astfel de mașini de intervenție
 Aceasta are în dotare generator, pompă de apă, scule de intervenţie inclusvi pentru descarcerare, mai multe aparate medicale, detectoare de gaze, staţii radio pentru comunicarea internă şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, mijloace de semnalizare, cricuri speciale cu ajutorul cărora se pot ridica diferite greutăţi. Mașina poate fi folosită și pe teren accidentat și  este dotată cu un turn de iluminat, mijloace de semnalizare acustică şi luminoasă și mijloace de stins incendiile.
„Maşina poate fi folosită în orice situaţie de urgenţă, care apare pe raza municipiului Braşov.  Este un vehicul de primă intervenţie, până când ajung echipajele ISU sau când nu este nevoie de acestea. Este prima maşină dintr-un lot de trei de care va beneficia SVSU Braşov. Acum derulăm procedurile  pentru achiziţia a două autospeciale de stins incendii în zona Şchei”, a explicat viceprimarul Barabas Laszlo. SVUS își va amenaja o bază de intervenție pe strada Aleea Petuniei, într-un punct termic dezafectat.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*