Economic, Stiri Brasov

Dezvoltatorii Coresi mai construiesc în Tractorul un hotel ce va fi operat de Kronwell și o arenă sportivă polivalentă

Francezii de la Ceetrus (fosta Immochan) au în plan dezvoltarea zonei de teren pe care o dețin în Brașov, pe fosta platformă industrială Tractorul. Ceetrus este proprietarul terenului de 124 de hectare ce a aparținut fabricii Tractorul Brașov, care, în ultimii ani, a fost acoperit cu un mall, un centru de afaceri și blocuri de locuințe, parte a complexului Coresi.
„La Brașov vom demara anul acesta un hotel care va fi operat de brandul brașovean Kronwell. Avem în proiect dezvoltarea unei arene sportive polivalente. Vrem să renovăm hangarul cu activități de agrement și multiculturale. Am cedat un teren către primărie pentru construirea unei școli și am relansat studierea Master Planului pe Brașov, care să țină cont de ce s-a dezvoltat până acum. Zona de locuințe din Coresi va cuprinde peste 2.000 de unități, iar acum avem 1.400 – 1.600 de unități construite și vândute aproape în totalitate“, spune Ruxandra Beșe, director de dezvoltare în cadrul Ceetrus Romania.

Anul acesta, dezvoltatorul este pregătit să livreze pe piață o extensie a galeriei comercial Auchan din Satu Mare și lucrează la autorizarea unui proiect rezidențial cu 300 de apartamente, ce va fi ridicat în spatele centrului comercial, planul fiind să înceapă construcția anul viitor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*