Social, Stiri Brasov

RATBV își educă clienții: Ca să nu vă accidentați, folosiți barele și mânerele de sprijin

„RATBV S.A. face un apel către utilizatorii sistemului de transport public de călători să utilizeze în timpul deplasările cu autobuzele și troleibuzele barele și mânerele de sprijin în vederea eliminării posibilităților de accidentare în cazurile de urgență”, se arată într-un counicat al societății de transport public.

Conducătorii auto ai RATBV S.A. sunt instruiți periodic, inclusiv de către agenți ai Poliției Rutiere, cu privire la adoptarea unei maniere de condus cât mai preventive, însă în trafic apar situații de urgență în care se impune frânarea mai bruscă, iar acest fapt poate genera accidentări ale călătorilor care nu se țin de barele sau mânerele de susținere.

„Îi rugăm pe călători să înțeleagă faptul că solicitarea noastră are în vedere exclusiv siguranța lor în timpul călătoriei și se bazează pe faptul că în ultima perioadă au avut loc mai multe incidente soldate cu rănirea unor pasageri. De asemenea, le adresăm călătorilor rugămintea de a nu se sprijini de barele ce acționează ușile de acces în autobuze, existând și în aceste cazuri pericolul producerii unor accidente”.

Anunțul vine după ce în ultima perioadă mai multe persoane au căzut în interiorul autobuzelor în urma unor frâne bruște ale conducătorilor autobuzelor, în principal datorită colegilor din trafic care fie tăiau calea autobuzelor, fie frânau brusc.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*