Stiri Brasov, Timp liber

Primăria rezervă 1,3 milioane de lei în buget pentru ediția din acest an a Cerbului de Aur

Ținând cont că TVR a anunțat că va organiza și în acest an o ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur și autoritățile brașovene au rezervat în bugetele locale sumele necesare pentru derularea evenimentului. Dacă Consiliul Județean va aloca 550.000 de lei, sumă identică cu cea de anul trecut, Primăria Brașov a prevăzut pentru festival 1,3 milioane de lei, în conformitate cu proiectul de buget care a fost în dezbatere publică în această dimineață. „Au început deja discuțiile cu reprezentanții TVR. Sumele cuprinse în buegt sunt estimative și sperăm că vor acoperi chetuielile, urmează să discutăm punctual în ceea ce privește necesarul”, a explicat Cecilia Doiciu, director în Primăria Brașov.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a trei seri. Conform briefului, ediţia 2019 trebuie să fie spectaculoasă, în acord cu tendinţele actuale în producţiile şi evenimentele de gen şi să conducă la selectarea celui mai bun interpret dintre finalişti. În acest sens, concursul trebuie să reconfirme prestigiul trofeelor acordate la Festival, să păstreze şi să dezvolte imaginea Festivalului ca eveniment muzical internaţional de marcă. De asemena, Cerbul de Aur trebuie să fie actual, să atragă şi publicul tânăr şi activ. Această ediţie trebuie să fie plină de culoare, să construiască o adevărată poveste muzicală memorabilă, atât pentru publicul de televiziune, cât şi pentru spectatorii prezenţi la Braşov.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*