Stiri Brasov, Timp liber

Organizatorii se așteaptă la 60.000 de participanți la prima ediție a festivalului „Iron Dragons” din Brașov

Festivalul „Iron Dragons” se va desfășura în perioada 31 mai – 2 iunie pe pista Aeroportului Brașov – Ghimbav și pe aerodromul Ghimbav. Fiecare zi a evenimentului va fi completată de atracții cu specific aviatic organizate de către Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, în parteneriat cu Aeroclubul României și Școala Superioară de Aviațiecu ocazia celei de a XXI-a ediție a Conferinței Internaționale „Scientific Research and Education in the Air Force”, serviciile fiind oferite de Belvedere Group.

Programul este completat de serile muzicale care prezintă publicului un line-up artistic de renume internațional, una dintre vedete fiind Mahmut Orhan, cunoscut pentru compozițiile sale muzicale, dar și pentru mixul făcut pe linia melodia a iubitului serial Game Of Thrones, compoziții care depăsesc 1 miliard de vizualizări.

În fiecare zi a festivalului, vizitatorii se vor putea bucura de un show aviatic, salturi de agrement cu parașuta, plimbări cu baloane cu aer cald, standuri street food și pentru iubitorii de vin, show de lumini, trenuleț turistic, drone, site surveille, expoziții, zonă de relaxare și standuri de degustare a unor băuturi exclusive lansate pentru prima oară în România. În ultima zi va avea loc un show aviatic de excepție al mult iubitului F16 și MIG 21 Lancer.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, pe terenurile special amenajate, se vor desfășura campionate de fotbal și air soft, cu sprijinul și implicarea Inspectoratului Școlar Județean, numărul de participanți la acest eveniment fiind estimat la 30.000 de vizitatori doar în ziua de 2 iunie.

Având în vedere aploarea evenimentului, pentru facilitarea accesului și bunul mers al evenimentului, Primăria Brașov și Primăria Ghimbav vor pune la dispoziția participanților 2 curse regulate BUS pe rutele Brașov – Aeroport – Brașov și Ghimbav – Aeroport – Ghimbav, taximetre cu tarif prestabilit, trenulețul turistic, zone de parcare păzite special amenajate și zone de parcare VIP.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Bună ziua!!! La festivalul Iron Dragons se poate zbura și cu drona proprie?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*