Stiri Brasov, Timp liber

Vinurile de la Muntele Athos „vin la munte”. Peste 300 de sortimente, la prețuri promoționale, la festivalul care va avea loc în weekend

Ajuns la cea de-a IV-a ediție, Festivalul „Vin la munte” va avea loc sâmbătă și duminică la Hotelul Kronwell. După cum a precizat organizatorul festivalului, Daniel Bichir, vor participa 40 de crame care vor prezenta peste 300 de etichete de vin. În cele două zile de festival vor expune atât producători români, cât și importatori de vinuri. Nu vor lipsi standurile și lansările de carte, lecturile publice, recitalurile de poezie, expozițiile de tablouri tematice. „Vom avea vinuri și din Georgia, Armenia, dar și de pe Sfântul Munte, unde sunt 20 de mănăstiri, iar Metochi Mylopotamos, care face vinul pentru aceste mănăstiri, va prezenta câteva etichete. De asemenea, Cotnari va veni cu o gamă variată de spumante, iar o cramă din Italia, va prezenta unul dintre sortimentele care au obținut cel mai bun punctaj de-a lungul timpului vin de 98 de puncte, un punctaj mare”, a precizat Daniel Bichir. Cei care vor junge la eveniment vor putea degusta din 80 de sortimente de vin.

Festivalul este organizat de Le Sommelier Brașov, iar pentru accesul la eveniment se va plăti o taxă de intrare de 40 de lei pentru o zi sau 60 de lei pentru două zile. La Kronwell va fi amenajat și un magazin de vinuri, de unde se vor putea procura diferite sortimente, la prețuri promoționale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*