Economic, Stiri Brasov

5,3 milioane de euro impact direct şi 34.000 de clienţi serviţi – impactul Provident Financial în Braşov

Provident Financial România a plătit salarii de 5,3 milioane de euro, doar în Braşov, pe parcursul anilor 2006 – 2017, anunță reprezentanții companiei. De altfel, în topul județelor în care Provident a contribuit direct cel mai mult, prin salariile reprezentanţilor de vânzări, Braşovul se află pe locul 5 la nivel naţional.

Potrivit studiului de amprentă economică a companiei, Provident a avut, pe parcursul a 12 ani de activitate – perioada 2006 – 2017 – un impact direct de peste 300 de milioane de euro la nivel naţional şi un impact total de 4,7 miliarde de euro.

 

Mai mult decât atât, peste 157 de milioane de euro din impactul total calculat provin doar din judeţul Brașov.

 

Impactul total al companiei reprezintă suma dintre valoarea adăugată, definită prin impactul direct, impactul indirect, tradus prin cheltuielile furnizorilor pe măsură ce aceştia rulează sumele încasate de la Provident, dar şi prin sumele acordate clienţilor, şi impactul indus, calculat prin efectul de multiplicare în economie.

 

Valoarea adăugată creată de către Provident a fost estimată prin dimensiunile impactului companiei în economie: salarii – 143 de milioane de euro, contribuţia prin taxe – 102 milioane de euro, creditori – 29 de milioane de euro şi autofinanţare – 27 de milioane de euro.

 

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaționale listate la Bursa din Londra.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*