Stiri Brasov

VIDEO Cascadorie periculoasă pe DN 1, cu un șofer de ocazie, abțiguit bine

Un tânăr de 24 de ani din Drăguș, încurajat probabil de aburii alcoolului, a decis să se urce la volanul unei mașini și să își testeze abilitățile de șofer, deși nu avea permis. Acesta a plecat în trombă din localitatea Drăguș și a prins viteză, dar la intersecția cu DN 1, unde ar fi trebuit să dea prioritate, acesta nu a mai observat indicatorul „Stop.”

Acesta a intrat cu mare viteză pe drumul național fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar. Din impact autoturismul a fost proiectat în zidul unui imobil. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare, montate pe autoturismul pe care îl conducea, figurează ca fiind atribuite altui vehicul.

„De asemenea, la testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.60 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore și introducerea lui în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente”, a precizat subcomisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Oameni care merită să meargă la bulău ⋆ zoso blog

  2. A fost reținut cetățeanul respectiv, nu conducătorul auto, dacă n-ai carnet nu poți fi conducător auto. !!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*