Imobiliare, Stiri Brasov

Halele Vinalcool de pe Alexandru Ioan Cuza vor fi demolate. Familia Gârbacea construiește în locul lor 75 de apratamente

Compania Central Union, deținută de Ovidiu Gârbacea, proprietarul complexului turistic Cheile Grădiștei, a primit aviz pentru demolarea clădirilor fostei companii Vinalcool Brașov de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

Proiectul a obţinut certificatul de urbanism, iar în locul fostei fabrici Vinalcool se vor construi 75 de apartamente, dar şi spaţii de birouri, într-un bloc cu 5 etaje și unul retras. Blocul va avea și două niveluri la subsol, unde vor fi amenajate 110 locuri de parcare, iar noua clădire va fi mai „scundă” înspre strada A.I. Cuza, înălțimea urmând să crească pe porțiunea din spate.

Complexul Cheile Grădiștei a avut în 2017 trecut afaceri de 31,33 milioane de lei (aproximativ 6,75 milioane de euro), în timp ce profitul s-a cifrat la 11,48 milioane de lei (circa 2,5 milioane de euro). Familia Gârbacea mai administrează și ApartHotelul Vlad Țepeș de pe strada cu același nume. Acesta a avut în 2017 afaceri de 688.619 lei anul trecut, profitul cifrându-se la 63.550 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*