Economic, Stiri Brasov

Falconeri, ultimul brand de modă de lux intrat în România, are în plan extinderea la Brașov

Falconeri, brand italian de lux, recunoscut pentru tricotaje, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180.000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

Pentru primul an reprezentantii brandului estimeaza vanzari de aproximativ 900.000 euro, cu un cos mediu de 250 – 300 euro.

Falconeri este adus in Romania de catre Futura Lenjerie, companie infiintata in 2010, care se ocupa in Romania si de brandurile Calzedonia, Intimissimi si Tezenis. Aceasta opereaza in total 16 magazine, inclusiv in format outlet, in Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Constanta si Galati si pregateste noi deschideri in Timisoara si Brasov. In 2017, Futura Lenjerie a inregistrat o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro

Falconeri se adreseaza femeilor dinamice, cu o rutina zilnica incarcata, dar care doresc sa fie in pas cu moda. Paleta de culori evolueaza de la nuante clasice precum alb sau gri, pana la optiuni mai luminoase – fucsia, verde olive, lavanda. Colectia pentru barbati este creata pentru cei care imbina un stil de viata metropolitan dinamic cu pasiunea pentru natura. Acestia vor gasi la Falconeri idei pentru outfit-uri cosmopolite, contemporane, cu influente din zona activewear, pe care brandul o reinventeaza in stil propriu. In plus, colectia de primavara include si noile jachete tehnice, atat pentru doamne, cat si pentru domni, fabricate din materiale tehnologice noi, cu captuseala 100% casmir, rezistenta la apa si vant.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*