Economic, Stiri Brasov

Bugetul Brașovului, dezbătut într-o ședință publică, vineri. Aproape 300 de milioane de lei sunt direcționate pentru investiții

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică, pe 25 martie,  bugetul local al municipiului Braşov. În vederea aprobării acestuia, vineri, de la ora 10.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local (Primăria veche) va fi organizată și ședinţă publică de dezbatere, la care pot participa cetățenii interesat.

Potrivit proiectului de buget, anul acesta sunt estimate cheltuieli totale în valoare de 905.351.010 lei, din care 297.714.670 lei (32,88% din total) pentru secţiunea de dezvoltare, respectiv pentru investiţii). Primarul Braşovului, George Scripcaru, a declarat că este unul „echilibrat, care se încadrează în ceea ce ne-am propus pentru anul 2019, chiar dacă timpul pe care îl avem la dispoziţie pentru implementarea tuturor proiectelor de investiţie este mai scurt decât de obicei, de doar 9 luni, din cauza întârzierii cu care bugetul de stat a fost adoptat şi promulgat”.

Bugetul general al Brașovului poate fi cosultat pe link-ul de mai jos:

BUGETUL BRAȘOVULUI ÎN 2019

Investițiile în educație, prioritare pentru Primăria Brașov. 11,18 milioane de lei, bugetul alocat învățământului în 2019

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*