Economic, Stiri Brasov

Varta Microbattery, Quin, Harsha sau Elektrobit, printre companiile care vor să angajeze la Târgul de Cariere. Se oferă peste 1.000 de joburi

Târgul de Cariere Brașov are loc în 17 și 18 aprilie la Hotel Kronwell. Peste 30 de companii din domeniile Retail, Automotive, IT, Producție, Servicii și BPO sau Hotelier recrutează la eveniment. Printre angajatori se numără: Accenture, LIDL, Hornbach, Quin, VEO Worldwide Services, Azets, Draexlmaier, Harsha Engineering, Bosch Automotive, Varta Microbattery, Elektrobit, Job Fixers, Amazon, AD TO GO sau Rin Hotels. Programul este următorul: în 17 aprilie între orele 11-19:00, iar în 18 aprilie între orele 11-17:00.

„Ne bucurăm să revenim la Brașov cu peste 1000 de oportunități profesionale, oferite de cei mai activi angajatori de pe piață. Sunt disponibile posturi de Software Developer, Senior UI/ UX Designer, Java Developer, Traducător, Lucrător comercial, Tehnician programare și multe altele. O companie din industria Automotive oferă locuri de muncă pentru studenți. Îi încurajăm și sfătuim pe candidați să vină cu CV-ul pregătit, actualizat și să își cunoască atuurile”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Și la această ediție, recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Brașov.

Organizatorii se așteaptă să participe peste 2000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/brasov

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*