Economic, Stiri Brasov

Dăncilă: Într-o lună vom ști câștigătorul licitației pentru autostrada Brașov – Ploiești și vor începe lucrările

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că prima investiţie în infrastructură în parteneriat public-privat va fi autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, iar într-o lună va fi anunţat câştigătorul şi se vor demara lucrările.

„După cum ştiţi, în programul de guvernare, am prevăzut investiţii în infrastructură, investiţii realizate atât prin fonduri europene, cum este cazul podului suspendat peste Dunăre, investiţii de la bugetul de stat, dar şi investiţii în parteneriat public-privat. Prima investiţie în infrastructură în parteneriat public-privat va fi autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, deja într-o lună de zile vom anunţa câştigătorul şi vom demara această autostradă. Uitaţi că se poate, cei care au criticat au criticat pe nedrept. Înainte de a critica, toţi ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate pentru realizarea unui obiectiv”, a declarat Dăncilă, după ce a vizitat lucrările la podul suspendat peste Dunăre din zona Jijila, informează Agerpres.

Ea a menţionat că Guvernul este direct interesat să construiască şi autostrada Unirii, adăugând că “oamenii şi-o doresc pe bună dreptate”.

„Vom face totul, atât din punct de vedere legislativ, cât şi financiar, încât să putem să punem în practică această autostradă. Este adevărat că, după 30 de ani în care doar s-a vorbit, încercăm acum să demarăm lucrurile şi chiar dacă vedem mai multe critici, unele fondate, unele mai puţin fondate, eforturile noastre vor fi în direcţia bună şi, dincolo de cuvinte, o să lăsăm faptele să vorbească”, a menţionat premierul.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*