Economic, Stiri Brasov

Brașovenii de la Apemin Zizin vor să construiască o nouă fabrică de ape minerale. Vor să ia un credit bancar de 3 milioane de euro

Îmbuteliatorul de apă minerală Apemin Zizin din Brașov, controlat de familia de antreprenori locali Laura și Laurențiu Lazăr, cu afaceri în 2017 de peste 10 milioane euro, va negocia cu băncile pentru o finanțare de 3 milioane euro, destinată construcției unei noi fabrici. Atunci, compania a cumpărat un teren de 13.000 metri pătrați în comuna Tărlungeni, unde este și sediul companiei, pe care va construi o nouă fabrică.

Terenul a fost cumpărat de la firma Larici, aflată în faliment, ale cărei active au fost preluate de Banca Transilvania și vândute prin executare silită. Achiziția a fost argumentată prin faptul că actualul amplasament nu mai permite dezvoltarea companiei prin mărirea capacității de producție.

Apemin Zizin a fost înființată în 1991 și deține o unitate de îmbuteliere apei minerale în localitatea Zizin din județul Brașov. În 2017, ultimul an raportat, afacerile companiei, cu peste 120 de angajați, au fost de 47,4 milioane lei, cu un profit de 1,6 milioane lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*