Social, Stiri Brasov

CCI Brașov oferă anteprenorilor consultanță gratuită în legătură cu avizele, acordurile și autorizațiile necesare funcționării firmelor

Dintr-un proiect derulat în parteneriat cu Instituția Prefectului, Biroul Unic pentru Autorizări din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brațov a luat ființă în data de 20 iulie 2017. În cadrul acestuia, în cursul anul trecut au fost organizate 10 întâlniri la care au participat 146 de persoane.

Pentru a desfășura o activitate economică, profesionistul, după cum este definit de art. 3 din Codul Civil, terbuie să obțină mai multe avize și autorizații. Scopul acestui birou este acela de a oferi anteprenorilor în mod gratuit consultanță, asistență și informații primare referitoare la avizele, acordurile și autorizațiile necesare funcționării în legalitate a firmelor.

Specialiștii care îi vor ajuta pe aceștia sunt reprezentații următoarelor instituții:

  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” Brașov
  • Inspectoratul Teritorial de Muncă al județului Brașov
  • Direcția de Sănătate Publică a Județului Brașov
  • Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a județului Brașov
  • Agenția pentru Protecția Mediului Brașov
  • Ministerul Turismului – Direcția Investiții și Dezvoltare Turistică – Serviciul Turism Intern – Reprezentanța Brașov

Întânirile din cadrul Biroului Unic pentru Autorizări au loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, o dată pe lună, în prima joi a fiecărei luni, între orele 14.00 – 16.00.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*