Stiri Brasov, Turism

VIDEO Protest pentru asfalt în noul Tractorul. Poliția îi anchetează acum pe protestatari

Foto: Nelu Corbu

Sătui de promisiuni, mai mulți locuitori din noua zonă rezidențială a cartierului Tractorul au inițiat un protest spontan în această dimineață pentru a cere asfaltarea străzilor. Câțiva locatari au pus mașinile în mijlocul drumului, pe strada Ioan Popasu, pe un teren, pe care spun ei, e privat și nu e asfaltat. La fața locului au apărut mai multe echipaje, atât ale Poliției Rutiere, ale Poliției Locale și ale Jandarmeriei.

Protest strada Ioan Popasu Brașov

Publicată de Catalin Goran pe Joi, 4 aprilie 2019

Mai mulți protestatari au fost legitimanți, însă nici polițiștii nu au „elucidat” misterul respectivei străzi, astfel că deocamdată nu s-au dat amenzi. „Facem un act de constatare, în urma verificărilor veți fi înștiințați cu privire la decizia luată”, a precizat unul dintre agenții prezenți la fața locului. „Echipajele de poliție sunt la fața locului. După finalizarea cercetărilor la fața locului vor fi communicate măsurile ce au fost luate”, a precizat subsomisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Oamenii au așteptat ca la protestul lor să vină și reprezentanți ai Primăriei Brașov pentru a lămuri odată pentru totdeauna problemele care stau în calea asfaltării acestor străzi. Loctatarii spun că asociația dezvoltatorilor din zonă, care s-a angajat că va moderniza aceste străzi până la stadiul de piatră spartă, iar apoi acestea vor fi asfaltate de Primărie, nu mai are fonduri, după ce i-a despăgubit pe unii proprietari care nu au vrut să cedeze nici în ruptul capului bucățica de teren aferentă drumului.

Sursa video: Cătălin Goran

Protest Strada Ioan Popasu 2

Publicată de Catalin Goran pe Joi, 4 aprilie 2019

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. DEMISIA SCRIPCARU….SUNT ALATURI DE PROTESTATARI.

  2. DEMISIA SEFILOR DIN POLITIA COMUNITARA BRASOV…..JOS , JOS , JOS…PRIMARUL MINCINOS….CINE A ELIBERAT DOCUMENTE PT. A SE PUTEA CONSTRUI IN ZONA…NU PRIMARIA ???…HOTILOR…ATI ELIBERAT DOCUMENTE DE CONSTRUCTII PE BANDA RULANTA…FARA DRUM DE ACCES….IN SEARA ACEASTA VOM BLOCATA B-DUL 13 DEC.

  3. Pingback: Străzile din noul Tractorul vor vedea asfaltul, abia după aprobarea bugetului Brașovului - Biz Brasov

  4. Cine va pune sa va luati apartamente in zona, nu ati vazut unde va mutati?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*