Stiri Brasov, Turism

Clipul de promovare a României, tradus în limba latină. „Să nu uităm că vine Papa”

Clipul de promovare a României realizat de Ministerul Turismului este tradus la ora actuală în 16 limbi, inclusiv în limba latină, a anunțat ministrul de resort, Bogdan Trif.

„Clipul este tradus în peste 16 limbi datorită implicării Universității București și am reușit să avem voce pe clip chiar și în limba chineză și – chiar dacă poate părea ușor desuetă – chiar și în limba latină, pentru că nu trebuie să uităm că o să avem vizita Papei cât de curând și este important să avem un clip de promovare și în această limbă”, a spus Trif, potrivit Agerpres.

„Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase, în videoclip.

Comentariile celor care au văzut videoclipul nu sunt însă unanim pozitive: „Hai, turiștilor, veniți…vă descurcați voi…vă așteaptă rechinii la Gara de Nord și Otopeni !!! Unde aterizează turistul dacă vrea să se ducă în Deltă? Unde aterizează dacă vrea să se ducă la Brașov? După ce aterizează la Otopeni… cu ce ajunge în centrul orașului !?”, sunt criticile unuia dintre cei care au urmărit promovarea.

România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an

Urmăriți noul clip de promovare a României!

Publicată de Ministerul Turismului pe Duminică, 17 martie 2019

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*