IT, Stiri Brasov

Utilizatorii Orange nu vor mai avea nevoie de cartela SIM

În România, Orange lansează în premieră tehnologia eSIM, utilizatorii având posibilitatea de a se conecta la rețeaua operatorului fără a avea nevoie de o cartelă SIM fizică. În plus, aceștia vor putea salva mai multe numere de telefon pe un singur dispozitiv mobil.

În momentul de față utilizatorii telefoanelor Apple iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR au posibilitatea de a beneficia de tehnologia eSIM, care poate fi activată din toate magazinele Orange, la solicitarea clienților. Aceștia vor primi suport dedicat pentru activarea eSIM-ului, prima fiind gratuită, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru cei business, următoarele activări urmând a fi tarifate conform politicii de schimbare a eSIM-ului.

Prin intermediul acestei noi tehnologii, utilizatorii se vor putea conecta la rețeaua mobilă, utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără a mai avea nevoie însă de utilizarea cartelei SIM. Astfel, prin scanarea unui cod, numărul de telefon și informațiile necesare autentificării și comunicării între rețeaua mobilă și eSIM vor fi stocate într-un profil unic care se instalează digital. În plus, pot fi instalate simultan profilele mai multor numere de telefon care se pot activa direct din meniul smartphone-ului, fără a mai fi necesară schimbarea cartelelor SIM între ele.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Utilizatorii Orange abonati 😉

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*