IT, Stiri Brasov

ING Bank aduce serviciul Apple Pay în România. A lansat luni un card de credit atât fizic, cât și virtual, disponibil pe iPhone-uri

ING Bank România, a șasea bancă din țară în funcție de active, va aduce Apple Pay în a doua parte a acestui an, conform reprezentanților acesteia. Oferă deja un portofel electronic pentru telefoanele cu sistem Android.

Dintre toate cele 40 de țări din cadrul grupului ING, în România, ING Pay, care este disponibil pentru telefoanele cu sistem Android, a avut cea mai rapidă rată de adopție și cel mai mare grad de utilizare. Din iulie 2018, când a fost lansat, 70.000 de utilizatori au făcut aproximativ 3 milioane de tranzacții, acoperit astfel 4% din totalul celor la POS făcute de cardurile ING.

Pe lângă un nou serviciu de televiziune de tip streaming și unul de jocuri online, Apple a lansat luni un card de credit, Apple Card, care va fi atât unul fizic, din titan, gravat cu laser, cât și unul virtual – pe iPhone, serviciul fiind furnizat împreună cu Goldman Sachs Group și Mastercard. Cardul fizic va fi lansat în Statele Unite în această vară.

De asemenea, Apple Card oferă o facilitate de daily cash back, dar și una de a afișa complet cheltuielile pe mai multe dispozitive electronice. Jennifer Bailey, vicepreședintele Apple Play, a precizat faptul că acesta nu va avea taxe de întârziere, anule sau internaționale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*