Economic, Stiri Brasov

Un consorțiu turco-chinez a depus singura ofertă pentru construcția autostrăzii Brașov – Ploeiști în parteneriat public-privat

Alianță chinezo-turco-franceză la Autostrada Ploiești-Brașov. „Doar CCCC-Makyol, în calitate de consorțiu chinez-turc, a prezentat astăzi o ofertă pentru etapa de ofertă inițială a contractului de parteneriat public-privat pentru realizarea Autostrăzii Ploieşti- Braşov. Ambele companii au experiența uriașa în ceea ce privește parteneriatul public-privat și concesiunea”, anunță surse guvernamentale pentru cotidianul.ro.

Compania franceză EGIS este, de asemenea, de așteptat să facă parte din Compania de Proiect, sub rezerva aprobării de către Client. Aceasta aduce un beneficiu pentru succesul consorțiului, știind că EGIS are o experiență solidă în ceea ce privește proiectele în contextul PPP, în special în ceea ce privește operarea pe termen lung a proiectelor de autostrăzi (3200 km de autostrăzi operate și 62 km de tuneluri operate). Aceasta va consolida competența consorțiului, cu abilități solide de finanțare, construcție și operare pentru proiectul Ploiești Brașov.

În cazul în care Clientul aprobă EGIS în cursul negocierilor, partenerul privat al companiei Proiectului se va dovedi a fi o alianță chinezo-turco-franceză „

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*