Media, Stiri Brasov

Digi 24 Brașov se închide oficial de mâine, după ce RCS&RDS a solicitat retragerea celor opt licențe regionale

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea RCS de a retrage cele opt licențe regionale Digi 24

Digi24 avea opt licențe regionale în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, pe care le primise de la CNA în februarie 2012. Din informațiile Paginademedia.ro, posturile își vor înceta emisia începând de mâine.

Amintim că Digi24 a luat decizia de a închide stațiile locale din țară, la începutul lunii februarie. Totodată, postul compania a încheiat colaborarea cu mai mulți angajați ai postului, printre care și nume sonore, de pe TV, printre care Tudor Mușat și Adriana Nedelea.

Reprezentanții companiei au explicat măsura într-un comunicat:

„Digi | RCS & RDS demarează un proiect de eficientizare a activităților din trustul media Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24.”

„Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”, au mai adăugat aceștia în comunicat.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*