Stiri Brasov, Turism

Copos insistă pentru Panoramic: Venim cu un million de euro cash și extindem programul telecabinei până dimineață

Prezent la Brașov pentru a discuta posibila candidature a Brașovului la Jocurile Olimpice de Tineret din 2024, omul de afaceri George Copos, proprietarul grupului de firme Ana, care deține mai multe hoteluri în Poiana Brașov, dar și transportul pe cablu din oraș, ne-a declarant că și-ar dori să investească în Restaurantul Panoramic de pe Tâmpa.

„Suntem în continuare în discuții cu cei de la SIF Transilvania pentru a crea o asociere în participațiune. Din ce am văzut, ar trebui să investim aproximativ un milion de euro în clădirea de pe Tâmpa, iar noi vrem să venim cu acești bani, precum și cu transportul pe cablu, urmând să extindem funcționarea telecabinei Tâmpa până dimineață”, a explicat Copos.

Aro Palace încearcă de cinci ani să vândă Restaurantul Panoramic de pe muntele Tâmpa, solicitând mai întâi 1,16 milioane de euro, după care a mai redus prețul la 1,04 milioane de euro. La licitațiile organizate în acest sens nu s-a prezentat nimeni, principala nedumerire a investitorilor fiind cum reușesc să asigure un flux continuu de clienți în condițiile în care telecabina, singura posibilitate de acces rapid, este operată de Ana Teleferic.

Între timp, restaurantul Casa Pădurarului, de la baza muntelui, a fost vândut, în urmă cu trei ani, lui Tudor Comăniciu, fostul proprietar al companiei Delaco, pentru 550.000 de euro. Acesta a fost închiriat fostului secretar de stat din Ministerul Agriculturii, Valentin Șoneriu, care, după modernizare, a deschis un restaurant cochet, rebranduit „Sub Tâmpa”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*