Economic, Stiri Brasov

Un retailer japonez cu succes în Dubai, SUA sau China va intra pe piața brașoveană în franciză

Retailerul japonez Miniso a intrat in Romania in septembrie 2018, iar de atunci a deschis, in medie, aproape un magazin/luna in Capitala, ajungand la un numar de 6 locatii. Dar planurile japonezilor nu se opresc aici: isi doresc ca pana la finele anului sa inaugureze inca 4-6 magazine proprii in Bucuresti si alte 10 locatii in tara, in sistem de franciza.

Pachetul de franciza al Miniso va include, printre altele, consultanta permanenta oferita de francizor pe toata durata contractului de franciza, program de training pentru personal, un plan de management si evaluare a rezultatelor realizate in propria locatie in franciza.

„Interes exista, avem deja mai multe persoane care intreaba de acesta franciza. De aceea, estimam ca pana la finele anului sa avem deja 10 francize vandute in orase precum Cluj, Brasov, Timisoara, Iasi, Constanta, Sibiu sau Oradea”, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Jake Liu, CEO Miniso Romania.

In magazinele Miniso se gasesc pana la 40.000 de articole, impartite in sapte mari categorii: sanatate si frumusete, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii pentru casa, produse pentru viata de zi cu zi si ambalaje speciale. Miniso vinde si produse cu licenta ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi Marvel, Pink Panther sau We Bare Bears.

Brandul Miniso a fost fondat de catre designerul japonez Miyake Junya si de catre tanarul antreprenor chinez Ye Guofu in Tokyo, Japonia. Unul dintre marile avantaje pe care Miniso le are in fata competitiei este designul propriu pentru fiecare produs.

Cele mai multe dintre obiectele comercializate de catre producatorul japonez sunt create de designeri proprii si sunt asamblate pe linii de productie proprii.
La nivel global, Miniso are succes pe piete de desfacere precum Dubai, Australia, SUA, Canada si bineinteles, Japonia sau China.

Expansiunea in Europa este recenta. Incepand din 2017, brandul este prezent in Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia, Romania si Ucraina.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. E atat de japonez ca sediul e in Guangzhou si majoritatea operatiunilor sunt in China.
    La fel ca si Usupso – cel deschis in Piata Sfatului: daca te uiti pe ambalaj e designed in Japan , fabricated in China.
    Dar e interesant sa vezi produse variate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*