Stiri Brasov

Atenție la exhibiționiștii care își fac de cap prin autobuzele și parcurile din Brașov

Un tânăr bănuit că pipăia femeile prin autobuze a fost prins de polițiști acum doi ani

Rețelele de socializare au început să se umple de mesaje, în special special din partea unor doamne sau domnișoare, care s-au confruntat cu situații neplăcute și rușinoase, greu de descris apoi în cuvinte. Se pare că odată cu venirea primăverii, au început să își facă apariția o serie de exhibiționiști, care își fac de cap prin autobuze și prin parcuri. Astfel de cazuri au fost semnalate de mai multe tinere pe linia 5. „Am mai văzut anunțuri despre individul de pe linia 5 care face gesturi scandaloase la adresa femeilor. Mi s-a întâmplat și mie în această dimineață, la ora 9.55, tot pe lini 5. Era foarte aglomerat, iar acest individ s-a nimerit lângă mine, am simțit o atingere caldă… nu pot să vă descriu ce a putut face acesta lângă mine, îmi este rușie. Acesta însă fără pic de rușine a coborât la stația următoare și a fugit. Un om normal nu face așa ceva, are probleme psihice și trebuie făcut ceva pentru a-l prinde”, a povestit Iulia, pe un grup de Facebook, ce i s-a întâmplat în această dimineață. Din descrieri, exhibiționistul în cauză ar fi o persoană trecută de 50 de ani.

Mare atenție când vă plimbați prin parc

Un alt exhibiționist a fost observat astăzi după orele prânzului în Parcul Tractorul, respectiv pe aleea dinspre strada 13 Decembrie. Persoana care l-a observat a sesizat Poliția Locală, care a trimis un echipaj în zonă pentru a-l identifica pe individ, care probabil și face veacul prin parc, dar și în zona Gării. Acesta era îmbrăcat destul de bine, cu un hanorac gri, dar cu gluga pe cap, ca să nu îi poată fi observată fizionomia. Dacă vedeți astfel de persoane dubioase, oamenii legii vă sfătuiesc să apelați numărul unic de urgență 112 sau dispeceratul Poliției Locale Brașov la numărul scurt 0268.954.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Munteanu Marian

    Din jud Vaslui sau mutat la Brasov doua sate de elevi . Scripcaru e tare mandru de noii oapseti in judetul nostru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*