Economic, Stiri Brasov

DO Security Brașov aduce pe piața românească un dispozitiv unic de alarmare pentru a te proteja 24 h/24h

Pentru fiecare dintre noi, conceptul de “siguranță personală” poate să însemne altceva, în funcție de experiențele fiecăruia sau evenimentele din viața de zi cu zi. În general, toți preferăm stabilitatea, certitudinea și rutina deoarece toate acestea asigură confortul psihologic și predictibilitatea vieții de zi cu zi, însă, totodată, toți acești factori comportamentali pot fi și cei care ne fac să fim vulnerabili în fața unor riscuri.

Securitatea, în sine, este cea care desemnează premisele și circumstanțele care determină nu doar un sentiment sau o stare de încredere, liniște, protecție sau apărare în fața unui pericol sau lipsa acestuia, ci și măsurile care determină prevenirea oricărui pericol.

D.O Security aduce o soluție unică în România în materie de „siguranță personală”, prin caracteristicile tehologice și funcționalitățile sale Dispozitivul Mobil de Alarmare, inafara de soluțiile de securitate pe care oferă: pază umană, monitorizare și intervenție, sistemele electronice de supraveghere, antiefracție, detecție incendiu, îndeplinește toate necesitățile și cerințele unei societăți moderne în ceea ce privește siguranța obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Dispozitivul Mobil de Alarmare este o alarmă personală cu localizator GPS, monitorizată permanent de către Dispeceratul D.O Security. Dispozitivul îmbină modulul GPS cu funcționalitatea unui telefon mobil, efectuând apeluri către un alt telefon, astfel devenind chiar și un sistem antifurt sau de recuperare a bunurilor pierdute sau furate.

Dispozitivul Mobil de Alarmare este soluția perfectă pentru a vă reda confortul psihologic atunci când aveți cel mai mare nevoie de el: poate fi folosit în supravegherea copiilor sau a persoanelor în vârstă deoarece aceștia pot fi localizați în orice moment sau pot solicita asistența unui echipaj de intervenție prin apăsarea butonului de panică al dispozitivului și totodată poate fi folosit în transportul de valori.

Principiul de funcționare al dispozitivului este foarte simplu: în momentul activării butonului de panică al dispozitivului, dispecerul primește informațiile utilizatorului precum identitatea acestuia, poziționarea pe hartă, iar, dacă se află în mișcare, viteza și direcția în care acesta se deplasează; astfel, dispecerul solicită intervenția celui mai apropiat echipaj, câștigând timp prețios în anumite situații delicate. Odată cu activarea butonului de panică se efectuează și apelul vocal, dispecerul primind informații valoroase, pe măsură ce evenimentele se desfășoară în timp real.

Pentru situații cu totul deosebite, datorită senzorilor de mișcare cu care Dispozitivul Mobil de Alarmare este dotat, acesta poate fi setat pentru a transmite o alarmă automată în cazul în care acesta detectează o poziție orizontală, sau nu mai simte mișcare deloc pentru o anumită perioadă de timp în care utilizatorul poate fi considerat într-o stare inconștientă sau incapacitat să apese butonul de panică.

Dispozitivul Mobil de Alarmare, soluție unică datorită funcționalității și tehnologiei avansate pe care o utilizează, poate fi configurat conform necesitățile fiecăruia și este tot ce ai nevoie pentru a fi în siguranță! Consideră siguranța ta o prioritate!

(P)

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: DO Security implementează tehnologia în serviciile de pază și protecție - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*