Stiri Brasov, Timp liber

Pe 30 martie se ia lumina în centrul Brașovului. Care sunt evenimentele organizate de Ora Pământului

Pe 30 martie, începând cu ora 18.30, în Piața Sfatului, va avea loc un eveniment destinat special Orei Pământului, care este un proiect internațional dedicat conștientizări schimbărilor climatice prin care trece planeta noastră.

Prima activitate este reprezentată de un treasure hunt organizat de Cercetașii României – „Orizont” Brașov, care va continua de la ora 19.30 cu crearea unui urs brun din lumânări pentru a conștientiza importanța naturii în viața noastră. De la ora 20.30, doritorii vor putea pedala pe un traseu organizat de Brașovul Pedalează cu pornire din fața Bibliotecii Județene.

Restaurantele și cafenelele din Centru precum Deane’s Irish Pub & Grill, Opus 9, Bistro de l’Arte, Simone și Tipografia vor stinge luminile timp de o oră, începând cu 20.30 când I Dance You va pregăti un program de dans contemporan pe întuneric.

Cercetașii României – „Orizont” Brașov vor cânta împreună cu participanții cântece de chitară de la 20.45, în timp ce, de la 21.15, Swing Dance Society și Lindy Addicts Brașov vor dansa Lindy Hop. Evenimentul se va încheia la 21.30 când în Piața Sfatului se va face o fotografie de final cu toți participanții și bicicliștii care își vor duce la bun sfârșit traseul.

În ultimii 10 ani, oamenii din întreaga lume au reunit toate Orele Pământului pentru a sprijini eforturile de combatere a schimbărilor climatice, creând o mișcare puternică ce a ajuta la îndeplinirea unor angajamente globale puternice pentru a face față acestei amenințări.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Maimutzareala asta este posibila deoarece zbanghii astia HABAR NU AU cum s-a trait in comunism in ultimii 10 ani… SE TAIA CURENTUL PESTE TOT, in scoli, spitale,casele oamenilor samd
    SUPERFICIALITATEA si AUTOSUFICIENTA caracterizeaza generatia milenialilor , dar mai ales spiritul copierii fara discernamant a evenimentelor civilizatiei occidentale, cum sunt Valentine’s Day , Halloween si alte asemenea “mascariciade”…
    Iar acum e la moda ecologismul asta de 2 bani, dar Brasovul pute la propriu de deseuri, la gargara si forme fara fond se pricep cel mai bine “millenialii”…

  2. Imi pare rau, nu sunt de acord cu George. Da, Brasovul este un oras poluat, chiar in top, sunt si zone unde sunt gunoaie, se arunca. Dar actiunile acestor ONG uri si PAb- uri din Brasov si nu numai sunt bine venite si e vorba de o educatie ecologica alternativa, diferita pentru tanara generatie mai ales, dar nu numai.

    Felicitari si cat mai multe actiuni de acest gen.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*