Stiri Brasov

Străzile medievale din Centrul Istoric, în reparații, timp de o lună

Odată cu încălzirea vremii, reprezentanții Primăriei Brașov au demarat o serie de lucrări de refacere a străzilor cu pavaj din zona centrală. Pentru început, muncitorii s-au apucat de lucru în Piața Sfatului, unde „golurile” sunt completate cu piatră cubică sau se înlocuiește marmura de pe scuaruri. „În urma constatărilor făcute de către inspectorii Primăriai, dar și de către reprezentanții Poliței Locale au apărut anumite probleme pe străzile sau în piațetele cu paviment din zona istorică. Avem semnalate o serie de situații unde, după sezonul de iarnă, parte din dale s-au dizlocat, astfel că este necesară refacerea carosabilului”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Acesta a precizat că reparațiile vor dura aproximativ o lună și vor fi efectuate în toate zonele cu piatră cubică din Centrul Istoric.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*