Social, Stiri Brasov

Șeful DIICOT Brașov, Cătălin Borcoman, candidat la funcția de procuror european

Procurorii Catalin Borcoman, Daniel Horodniceanu, Marius Bulancea, Elena Hach si Laura Ecedi Stoisavlevici si-au depus candidaturile pentru functia de procuror european, potrivit unui anunt al Ministerului Justitiei.

Toti candidatii vor sustine un interviu in fata unei comisii de selectie prezidata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Interviul va avea loc in data de 22 martie 2019, incepand cu ora 08:00, la sediul Ministerului Justitiei. Dintre cei 5, trei vor fi selectati.

Catalin Borcoman este seful DIICOT Brasov. El a ocupat pentru o perioada functia de procuror sef adjunct al DIICOT. A instrumentat cazul de spionaj al militarului Floricel Achim (care furniza secrete unui spion bulgar), cel al furtului de arme de la Ciorogarla, dar si dosarul in care Omar Hayssam a fost judecat pentru fuga din Romania.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*