Economic, Stiri Brasov

#șîeu Și Dracula protestează pentru autostrăzi

Reprezentanții Castelului Bran au anunțat că și cel mai vizitat obiectiv turistic al județului se alătură protestului inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi. „Șî eu, Castelul Bran, vreau autostradă, vreau șosele și trotuare civilizate, vreau canalizare, vreau spații comerciale decente. Șî eu vreau ca statul român să-mi trateze turiștii cu același respect cu care îi tratez șî eu”, se arată într-un comunicat al companiei de administrare a castelului.

Peste un milion de turiști au vizitat anul trecut Castelul Bran, dar numărul ar fi putut fi mult mai mare dacă nu ar fi existat problemele „cu infrastructura defectuoasă”, cum ar fi  șantierele de pe DN73, care face legătura între Brașov și Bran.

La Brașov și-au anunțat susținerea pentru acest protest primarul George Scripcaru, președintele CJ, Adrian Veștea, hotelierii din Poiana Brașov și Brașov, cârciumarii din centrul vechi al orașului și nu numai, dar companii puternice care nu se pot dezvolta din cauza lipsei de mobilitate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*