Stiri Brasov, Turism

#șîeu Peste 30 de hoteluri, restaurante și alte firme din Poiană opresc activitatea pe 15 martie. Și pe pârtia de săniuș va fi protest pentru autostrăzi

Membrii Asociației de Turism Poiana Brasov se alătură protestului „România vrea Autostrazi din data de 15 Martie”, ora 15, timp de 15 minute. „Turismul, ca și toate celelalte domenii de activitate este afectat de lipsa unei infrastructuri rutiere adecvate secolului iîn care trăim. Este umilitor pentru orice participant la trafic sa parcurgă cei 167 km dintre București si Brașov in 7 ore in loc de 2 ore. Vacanta este din start umbrită de stresul si tensiunea acumulate până la destinație. Iar acest lucru este o trista realitate in care traim zi de zi si care nu permite României să atinga un nivel superior de dezvoltare. Așa nu se mai poate. Turismul are nevoie de autostrăzi”, a explicat Roxana Cojocea. Președintele Asociației de Turism Poiana Brașov.

Din această Asociație fac parte peste 30 de agenâți economic, de la hoteluri și restaurante, la firme și chiar operatorul pârtiei de săniuș. Roxana Cojocea a precizat că toți operatorii vor protesta într-un fel sau altul, cei care nu vor putea închie ușile mâine de la ora 15.00, pentru a nu perturba evenimentele pe care le au în derulare, cum ar fi de exemplu o serie de conferințe, vor purta banderole albe pe mână, pentru a trage un semnal de alarmă că turismul are nevoie de autostrăzi pentru a se dezvolta.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*