Stiri Brasov

Lucrările de pe Republicii vor trebui finalizate până în 25 mai. Se va lucra pe tronsoane, pentru ca deranjul să fie cât mai mic

Primăria Brașov va face astăzi predarea de amplasament pentru șantierul care va fi deschis de către Electrica pe strada Republicii. Tot astăzi, ar urma să fie stabilită durata maximă a lucrărilor, însă, în conformitate cu graficul prezentat de către companie, proiectul de înlocuire a rețelelor ar urma să fie finalizat în cel mult o lună și jumătate.

Totodată, edilii trebuie să găsească și o soluție în ceea ce privește amplasarea teraselor, ținând cont că vremea se va încălzi, iar terasele vor deveni principala sursă de venit pentru unitățile de alimentație publică din zona centrală. „În urma discutiilor cu reprezentanții Electrica s-a stabilit ca lucrările de modernizare a rețelei electrice sa se facă pe tronsoane și separat pe fiecare parte, astfel încât sa fie ocupat cât mai putin din latimea străzi. Electrica estimează ca lucrările ar putea fi terminate în data de 25 mai. În cursul zilei de mâine, se va discuta modalitatea în care este posibil ca în aceasta perioadă să fie amplasate terasele, având în vedere ca au fost depuse deja solicitari pentru amplasarea acestora”, a explicat Sorin Toarcea purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*