Economic, Stiri Brasov

Farmacistul Mihai Miron a vândut anul trecut medicamente de peste 640 de milioane de lei

Compania farmaceutică Ropharma Braşov, controlată de omul de afaceri Mihai Miron, a înregistrat în 2018 venituri totale de 641 milioane de lei, plus  19% comparativ cu 2017, şi un profit net atribuibil proprietarilor societăţii-mamă de 12 mil. lei, plus 4% faţă de anul trecut, potrivit rezultatelor financiare preliminare consolidate pe 2018.

Compania avea la 31 decembrie 2018 active totale în valoare de 490 mil. lei, în creştere cu 36,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. Capitalul social al Ropharma Braşov este de 68,6 mil. lei.

Ropharma Braşov, cu o capitalizare de 178,9 milioane de lei, este o companie care funcţionează după un model de business integrat rezultat în urma fuziunii dintre societăţile IassyFarm Iaşi, Aesculap Târgu-Mureş, Medica Bacău şi Global Pharmaceuticals Braşov.

Propria reţea cuprinde 129 de farmacii în oraşe din 14 judeţe.

Aceasta este deţinută indirect de fostul farmacist Mihai Miron, cel care a creat și a vândut britanicilor de la GSK compania Europhamr.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*