Stiri Brasov

Dacă îți iei mâine abonament RATBV din stația Berzei, primești bilete gratuite la spectacolul de balet de la Operă

Orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minimum 30 de zile, achiziţionat mâine, 15 martie 2019, între orele 6.00 şi 15.00, de la punctul de vânzare RATBV S.A. „Berzei” aduce drept beneficiu suplimentar un pachet cu două bilete gratuite la spectacolul de balet „Tanzen mit Mozart”, pe muzică de W.A. Mozart. Evenimentul cultural va avea loc sâmbătă, 16 martie a.c., în Sala Operei Braşov, de la orele 18.30.

„Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 de lei sau, respectiv 850 de lei cel anual, ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge”, a explicat Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*