Imobiliare, Stiri Brasov

Wallberg extinde Sunnyvile: 70 de apartamente noi disponibile

Wallberg, unul din cei mai apreciați dezvoltatori prezenți pe piața brașoveană, extinde proiectul Sunnyville cu încă o clădire. Sunnyville Plus va totaliza 77 de apartamente care vin să completeze oferta rezidențială din celelalte două clădiri.

 Wallberg pregătește intens a treia fază a proiectului Sunnyville, urmând să demareze construcția următoarei clădiri. Este vorba despre Sunnyville Plus, o clădire de apartamente care completează conceptul Sunnyville cu încă 77 de apartamente. Rezervările au început deja. Echipa Sunnyville poate fi contactată la office@sunnyville.ro.

Clădirea a fost concepută pentru un mix ideal de apartamente care să răspundă cât mai bine nevoilor cumpărătorilor, având în vedere cunoștințele pe care dezvoltatorul le are pe piața brașoveană. Astfel, sunt 7 studiouri, 56 apartamente cu două camere, 14 apartamente cu trei camere și un apartament cu patru camere. Mixul cuprinde mai multe tipologii de apartamente care să se muleze pe preferințele fiecărui client în parte.

Dezvoltatorul a demarat deja toată procedura de autorizare, astfel încât avizele necesare și autorizația de construcție vor fi eliberate în perioada imediat următoare. Între timp, are loc organizarea șantierului. Lucrările de construcție vor începe imediat după obținerea tuturor autorizațiilor, ritmul de construcție va fi alert, iar livrarea este programată pentru anul viitor.

În perioada de lansare prețurile pornesc de la 1000 euro/mp plus TVA. Apartamentele beneficiază de caracteristici unice pentru un înalt grad de confort. Toate unitățile au balcoane de tip logie, o caracteristică unică în Brașov, oferind protecție împotriva intemperiilor, ploilor, ninsorilor abundente, un plus de utilitate și confort. De asemenea, viitorii locatari se vor bucura de un grad sporit de confort termic, datorită încălzirii prin pardoseală, garantând o temperatură constantă în întreaga locuință. Nu în ultimul rând, spațiile vitrate sunt ample pentru ca fiecare apartament să dispună de un maximum de lumină naturală.

Wallberg este un dezvoltator recunoscut la nivel național pentru proiectele Sunnyville, XCity din Timișoara, dar și pentru ansamblul rezidențial premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului și finalizat în 2018. Arad Plaza este singurul proiect din zona de vest a țării inclus în top 5 proiecte premium din România de către compania de consultanță Coldwell Banker și nominalizat pentru proiectul high end al anului 2018 de către Imobiliare.ro. De altfel, Wallberg este singurul dezvoltator prezent pe piața brașoveană, nominalizat Dezvoltatorul Imobiliar al Anului 2018 în România.

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*