Social, Stiri Brasov

#șîeu Poliția Locală a făcut presiuni pentru eliminarea unui banner al campaniei pentru autostrăzi

Poză: Electra Ghiza
Poză: Electra Ghiza

Conducerea pub-ului Deane’s, de pe strada Republicii, a decis să posteze în fața locației un banner de susținere a campaniei #șîeu – „România vrea autostrăzi”. Polițiștilor locali nu le-a picat prea bine acest lucru și l-au luat la discuții pe reprezentantul pub-ului, Ștefan Gleveșanu. „Mi-au cerut să îl dau jos pentru că nu am autorizație. Le-am zis că nu intenționez să îl dau jos și că dacă trebuie să îmi dea amendă să o facă. Există o prevedere în legislație potrivit căreia dacă nu ai această autorizație pentru amplasarea unui banner primești o amendă între 500 și 1.000 de lei. Au plecat fără să îmi facă proces verbal, dar probabil că îmi vor da amenda prin Poștă”, spune Gleveșanu.

Deane’s, alături de alte 20 de restaurante și cafenele din Brașov, a anunțat că se alătură campaniei #șîeu, pornită de un om de afaceri din Suceava.

Cârciumarii brașoveni au anunțat că timp de 15 minute,a la orele 15.00, pe 15 martie, vor pune ca fond sonor Imnul României și își vor picheta propriile locații în semn de prostest față de impotența guvernanților de a construi autostrăzi.

În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul sau către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*