Social, Stiri Brasov

Cele mai frumoase 20 de grădini din Brașov vor fi premiate de către municipalitate și firmele de salubritate

Primăria Brașov, în parteneriat cu cei doi operatori de salubritate, lansează proiectul „Cea mai frumoasă grădină din cartierul tău” adresat locuitorilor municipiului Brașov care se implică în amenajarea spațiilor verzi de pe domeniul public. La sfârșitul Lunii Curățeniei, Asociația de proprietari sau persoana care va amenaja cea mai frumoasă grădină de pe domeniul public din fiecare cartier al Brașovului va fi premiată cu un pachet cu unelte de grădinărit în valoare de 800 de lei.

„În fiecare an sunt cetățeni ai Brașovului care se implică foarte mult în curățarea și îngrijirea zonelor verzi din jurul blocului sau din fața caselor. Cred că este normal să îi evidențiem într-un fel pe aceștia, ca modele pentru toți brașoveni, și să îi și recompensăm. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare cartier, iar în cele mai mari, cum este Astra, vom acorda aceste premii, pe zone. Am pregătit 20 de pachete cu unelte de grădinărit, care conțin tot ceea ce ar fi nevoie pentru îngrijirea zonelor verzi. Inspectorii primăriei vor face o evaluare pe teren, iar o comisie formată din reprezentanți ai Primăriei, de la Serviciul de Salubrizare și Serviciul Amenajare Zone de Agrement, și ai celor doi operatori de salubritate vor decide, pentru fiecare cartier, care sunt premianții. Sper ca în acest fel, brașovenii să conștientizeze că ceea ce este în fața imobilului în care locuiesc – bloc sau casă – reprezintă și imaginea celor care locuiesc acolo. Ca să nu mai vorbim de faptul, că în cazul blocurilor, majoritatea deșeurilor din grădini provin de la cei care locuiesc în acel bloc. Îi invit pe toți brașovenii să ne ajute în acest demers, fie că este vorba de cei care au amenajat acele grădini, sau de cei care pur și simplu au văzut o grădină frumoasă, ca în următoarele 4 săptămâni, să ne trimită fotografii ale acestor grădini sau zone verzi și locațiile acestora pe adresa de mail salubrizare@brasovcity.ro”, a declarat primarul George Scripcaru.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. A invatat ceva de la Firea, primarasul asta al nostru…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*