Social, Stiri Brasov

#șîeu Cârciumarii din Brașov se alătură protestului pentru autostrăzi. Timp de 15 minute vor pune Imnul României și vor picheta intrările în propriile locații

Breasla Cârciumarilor din Centrul Vechi al Brașovului, formată din 16 companii din domeniul HoReCa, a anunșat că se alătură protestului pentru autostrăzi inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Cârciumarii brașoveni au anunțat că timp de 15 minute,a la orele 15.00, pe 15 martie, vor pune ca fond sonor Imnul României și își vor picheta propriile locații în semn de prostest față de impotența guvernanților de a construi autostrăzi.

Din Breasla Cârciumarilor fac parte restaurante ca Bistro de l’Arte, La Ceaun, Grătarul Urban, și cafenele ca Nolla, Tipografia, Croitoria de Cafea sau Cafe Central. Acestora li se mai adaugă și locații care nu s-au asociat deocamdată cu breasla, cum ar fi Pizza Roma.

În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul sau către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*