Stiri Brasov, Turism

În Poiană, „iarnă artificială” pe timp de zi. Sezonul de schi va fi prelungit, după ce stratul de zăpadă de pe pârtii va fi refăcut

Administratorii domeniului schiabil din Poiana Brașov au reînceput înzăpezirea artificială a pârtiilor, ținând cont că temperaturile au coborât sub 0 grade Celsius. Astfel, sistemul de producere a zăpezii artificiale va funcționa și ziua.

„Având în vedere că în aceste zile sunt anunțate temperaturi negative nu doar noaptea, instalațiile de producere a zăpezii artificiale din partea superioară a masivului Postăvarul vor fi pornite și pe timpul zilei. Sperăm ca astfel să completăm zonele unde stratul de zăpadă s-a micșorat în urma temperaturilor pozitive din ultima perioadă și, în acest fel, să prelungim sezonul de schi”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*