Social, Stiri Brasov

Hal de angajați plătiți din bani publici: Mutat disciplinar la Timiș, Susanu este bănuit de relații împotriva firii cu Donald Trump de către una dintre subalterne

Printr-o adresă oficială, având toate caracteristicile necesare (ştampilă, semnătură, notă de intrare şi ieşire etc.), şefa OPC Timiş, Mihaela Ignat, l-a întrebat pe noul şef al Regionalei OPC, Sorin Susanu (fost șef al regionalei Brașov), care este natura relaţiei sale cu… Donald Trunp. Şi asta nu e totul, tot oficial, Ignat s-a plâns că… a ratat întâlnirea cu o planetă, scrie debanat.ro.

Interesant este că astfel de angajați din sistemul public sunt plătiți din banii pe care statul îi ia de la fiecare din taxe și impozite. Banii ar trebui folosiți în primul rând pentru a plăti oameni care veghează la aplicarea corectă a legilor, pentru realizarea unor investiții publice și pentru plata alocațiilor, pensiilor sau ajutoarelor sociale pentru cei aflați în nevoie. Din păcate, însă, astfel de cazuri relevă adevărata față a unui sistem profund corupt, pe funcții de conducere în instituțiile statului fiind numite persoane care ratează întâlniri cu planete sau care își închipuie că șefii lor au relații diverse cu Donald Trump, cu Mickey Mouse sau chiar cu Terminator.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*