Economic, Stiri Brasov

Americanii de la Victoria’s Secret intră pe piața din România. Unul dintre orașele vizate pentru extindere este Brașovul

Brandul american Victoria’s Secret, cunoscut în special pentru divizia de lenjerie intimă, intră pe piaţa locală şi anunţă deschiderea  primului magazin în România, în incinta mall-ului Băneasa Shopping din Capitală. În funcție de modul în care va funcționa magazinul din capitală, este posibilă o extindere în orașele mari, inclusiv în Brașov.

Inaugurarea este prevăzută pentru ultimul trimestru din acest an, magazinul care va ocupa un spaţiu de 500 metri pătraţi urmând să comercializeze întreaga gamă de produse a brandului.

O parte dintre produsele Victoria’s Secret mai sunt prezente pe piaţa locală în incinta aeroportului Henri Coandă (Otopeni) din Capitală, acestea fiind aduse spre comercializare în toamna anului trecut, în parteneriat cu compania Millenium Pro Design, care administrează printre altele magazinele din reţeaua BestValue din aeroport.

„Deschiderea magazinului Victoria’s Secret  este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creşterea numărului brandurilor premium şi exclusive din Băneasa Shopping City”, spune  Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City, adăugând că până la finalul se vor adauga şi alte branduri internaţionale în premieră în România, în portofoliul mall-ului din Băneasa.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*