Social, Stiri Brasov

#șîeu: După ce a pierdut investiții de sute de milioane de euro, Brașovul este primul mare oraș din România care se solidarizează cu Mandachi în „greva” pentru autostrăzi

Municipiul Brașov se alătură protestului #șîeu pornit de un om de afaceri din Moldova și analizează posibilitatea de a întrerupe activitatea angajaților pe data de 15 martie timp de 15 minute. „Ne solidarizăm cu acest protest, deoarece lipsa infrastructurii a adus multe deservicii Brașovului care a pierdut investiții majore din cauza absenței autostrăzii Brașov – Comarnic sau Brașov – Sibiu”, a declarat primarul George Scripcaru. Acesta a spus că o infrastructură mai bună ar fi adus la Brașov atât investiții, cât și în locuri de muncă”

Brașovul a pierdut investiții de sute de milioane de euro pentru că nu a beneficiat de căi rutiere de mare viteză. Concerne ca Volkswagen sau Tata Motors au abandonat ideea construcției unor fabrici aici după ce au descoperit că pentru a transporta produsele din fabricile de la Brașov până la graniță fac mai mult de la ieșirea din România până la client.

Mai mult, conducerea Apple a renunțat la dezvoltarea unui centru de servicii la Brașov, după ce vicepreședintele americanilor a făcut șapte ore pe DN1, de la aeroportul Otopeni la Brașov.

Context:

Inițiată de către omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi ca o „leapșă” către cunoscuții lui, „greva pentru autostrăzi” atrage tot mai mulți adepți. Pe 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute mai multe companii anunță că vor întrerupe munca, în semn de protest față de lipsa de interes a Guvernului față de infrastructură. Campania lui Ștefan Mandachi continuă, astfel, cu o nouă acțiune, după ce omul de afaceri a împânzit țara cu milioane de afișe pe care a scris „România vrea autostrăzi”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: #șîeu IT-ișii de la DCI România, cu afaceri anuale de peste 1,4 milioane de euro, întrerup lucrul pe 15 martie. „Dacă am fi avut autostrăzi, ne puteam dezvolta mai mult” - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*